Breitling Navitimer er lett en av de mest respekterte pilotens klokker på markedet. Først oppfattet på 1950-tallet, var disse klokka ikke-nonsensverktøy som var ment å hjelpe en pilot å beregne bakken eller drivstofforbruket i flyet (hah). Den Breitling Navitimer 1 Automatic 41-klokken var et forsøk på merkevarens del å blande noen av de forventede Navitimer-funksjonene til en svært funksjonell klokke, samtidig som den opprettholder den klassiske designen vi kjenner og elsker. Navitimer 1 trekker mye av sin inspirasjon fra Navitimer 806, en enkel trehåndsfører utgitt på 1950-tallet. salg Breitling Navitimer menn klokker A24322 blir utgitt i to forskjellige 41 mm-versjoner. Den første er en all rustfritt stålkonstruksjon, og den andre har et rustfritt stål tilfelle, men er ledsaget av en 18k rød gullkarm. (Tidligere var disse bare tilgjengelig i 38mm, sett her.) Rustfritt stålversjonen vil bli tilgjengelig i en av tre

oppringningsfarger: svart, blå og sølv, mens den røde gullrammen versjonen vil være tilgjengelig med en sølv eller antrasittskive . Klokken blir drevet av Breitlings chronometer-sertifiserte Caliber 17, som krysser bort ved 4hz og har en 38-timers billigste kopiene klokker dame og menn til salgs strømreserve. Klokka er motstandsdyktig mot 3 bar (30 meter) og vil være tilgjengelig på enten en alligatorbøyle eller et rustfritt stålarmbånd.


Dette virker som en fin generasjon av Navitimer. Den er fast forankret i
replica Breitling Navitimer 1 klokker mest kjente DNA-streng, men har blitt modernisert og formet riktig i et forsøk på å utvide appellen. Størrelsen på 41mm, vil det være passende for et bredt utvalg av håndleddstørrelser for de som kanskje har funnet den forrige versjonen litt liten. Oppringningsoppsettet beholder den informasjonspakkede estetikken til andre Navitimers, men har blitt balansert godt med datoplasseringen klokka 6. Jeg forventer et større kraftreserve fra en intern bevegelse fra Breitling. Det ser ut til at 38 timer er spesielt lavt, når 72-timers kraftreserver nesten blir bordspill i disse dager. Selv Breitling B01-bevegelsen har strekt seg ut til omtrent 70 timer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*