replica Omega Seamaster De Ville Hour Vision Mens Automatic Co-Axial 41 MM Rose gold Steel klokker serien ble opprettet i 1948, den første Omega Seamaster 30 ble ikke introdusert før 1962. «30» i modellnavnet refererer ikke til dybden av vannmotstand, men i stedet for størrelsen på bevegelsen. Omega’s 30mm håndsveisbevegelser viste seg å være svært populære og ble produsert i stor mengde i midten av det tjuende århundre, sluttende med Caliber 269. De første Seamaster 30-klokka brukte Caliber 286 (opprettet i 1961), forfalskning Omega Seamaster De Ville en 17-juvelbevegelse med 42 timers kraft reserver og fei sekunder.


Mens disse klokkerne var vanntette (da kunne de fortsatt bruke termen «vanntett»), få ​​billigste kopiene klokker dame og menn til salgs hadde andre funksjoner enn grunnvisning av tiden og av og til datoen

På 1970-tallet tok OMEGA Seamaster-linjen i en mye sportslig og ofte trendier retning. I løpet av dette tiåret tok Seamasters et tungt sport og funksjonell utseende og kom med flere dykkerorienterte funksjoner, for eksempel høyere dybdeverdier, kalibrerte roterende beslag, kronograffunksjoner og høyvisningsskiver.
Militære watch entusiaster vil bli trukket til sjeldne Seamaster 30s som den som er vist nedenfor, som har en svart urskive med jernbanestil minutters spor, arabiske tall og lysende hender og plott på skiven.

Omega Seamaster De Ville 30 klokker har et sirkulært rustfritt stålveske med signert Omega-krone og en solid caseback med hippocampus-logoen. Den generelle estetikken, med tynne timers indekser og en ren udekorerte urskive, lignet den av andre Omega kjole klokker, inkludert den kjente DeVille. For en stund var det både kjole klokker og sport klokker som bærer Seamaster navnet, men til slutt falt Omega ut dressier Seamasters helt.

Før De Ville ble en frittstående samling av klokker, brukte Omega dette navnet på noen av klesklær i sin Seamaster-kolleksjon. En rekke av disse Seamaster kjole klokka er egentlig ikke så mye forskjellig fra Constellation klokker, bortsett fra at Constellation-modellene alltid hadde kronometer-sertifiserte bevegelser og tilfellene var litt finere.
Bortsett fra estetikken var modellen også selvviklet og vannavstøtende. Det er mange varianter av dette populære Omega-klokken, som var den mest varierte av alle OMEGA-linjene i 1967. I 1999 ble De Ville verdens første klokke for å inneholde en koaksial rømming og fri sprungbalanse. De Ville Co-Axial hadde økt nøyaktighet og støtmotstand, og krevde også service mindre ofte. De Ville’s case finish er en av sine mest roste funksjoner. Kjøp Omega De Ville menn klokker De Ville Hour Vision Ikke bare er klokken klassisk elegant, den har også svært avansert bevegelsesteknologi – den perfekte kombinasjonen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*