Det siste fra Breitling for Bentley tar litt sving fra de typiske modellene som kommer ut av samlingen. Den Breitling Bentley GT «Dark Sapphire» -utgaven utgir på hælene til den 2018 Bentley Continental GT som ble avduket på Frankfurt Motor Show tidligere i år, og kan bidra til å skrape kløen av dem som ivrig venter på at bilen skal treffe gatene. Med en 30-sekunders kronograf, en gummistropp og Breitlings proprietære billigste kopiene klokker dame og menn til salgs sakemateriale, vil Dark Sapphire være bemerkelsesverdig lett, nyttig og mer robust enn tidligere modeller for Bentley – for ikke å nevne en mørkere og mer broderende tilnærming til samling.


Breitlight er en form for karbonpolymer som føles som noe mellom karbonfiber og ultrahård plast – det er utrolig lett og slitesterkt. Breitling hevder også at den er mer motstandsdyktig mot riper, magnetisme, korrosjon og varme. Etuier laget av karbonmaterialer er ikke nødvendigvis nye, ettersom vi har sett en vellykket tilførsel av karbon som brukes i luksus sportsklokker, så det var bare naturlig at Breitling vedtar sin replica Breitling Bentley menn klokker A25362 overføring av denne trenden. Vi så først Breitlight-materialet i 2016s Breitling Avenger Hurricane (hands-on her) etterfulgt senere av Colt Skyracer.
For å illustrere hvor lett det er, er det over 3 ganger lettere enn titan. Etter å ha håndtert Avenger Hurricane i fjor, fant jeg materialet til å være veldig pent og nesten for lett. Mens Avenger Hurricane målt i 50mm, ville du aldri gjettet sin størrelse ved å føle vekten, som jeg beskrev på det tidspunktet som å føle like like rart som det gjorde kult. Breitling Bentley-kolleksjonen har sett karbonversjoner av eksisterende modeller, men dette er den første modellen til å bruke Breitlight-saksmaterialet, og jeg håper at det føles mer «kult» og mindre «merkelig» på håndleddet i et litt mindre tilfelle.


Den 100m vannbestandige saken er infused med «blue-ish tints» og måler inn på 48mm, som ikke er utlandsk for Breitling eller Bentley-samlingen, men det er heller ikke subtelt. Den diamantmønstrade gummistroppen passer til den overordnede designen, og gjør en god jobb med å kanalisere interiørdesignen til 2018 Bentley Continental GT. Når det er parret med diamantmønsteret som er trykt på rattet, og den diamantmønstret hobnailrammen som er en underskrift av Breitling for Bentley klokker, er det mye å pakke ut med et blikk, men det føles som en forlengelse av bilen – og det er en forfriskende suksess. Breitling har alltid vært bra om Bentley-inspirerte elementer tidligere, men jeg har følt de nyeste modellene (B06-S ekskludert) styrt bort fra bilene selv, og det var skuffende for meg. Breitling Bentley GT «Dark Sapphire» Edition føles definitivt som det er fra samme form som inspirasjon.
Breitling Bentley GT «Dark Sapphire» Edition inneholder en av de nyeste kopiene klokker Breitling Norge «motorer» – Caliber B06. Det burde ikke føle seg ukjent da Dark Sapphire deler en rekke designliknskaper til Bentley B06-S Carbon utgitt i fjor. Den COSC-sertifiserte, interne Breitling-bevegelsen har en unik funksjon fra et 1926 Breitling-patent – en 30-sekunders kronograf som bruker en sentral sekunders hånd. Når den er aktivert, vil hånden sveve rundt rattet i et halvt minutt, slik at nøyaktighet opptil 1 / 8th av et sekund er merket med en 30 sekunders kapittelring.


Skiven og bevegelsen deler et unikt forhold til hverandre fordi en funksjon som den sentrale kronografen krever et hjul som skal bygges rundt det. Kronografregisterene er plassert klokka 3, 6 og 9 med et datafinus klokken 4:30. Til tross for datavinduet som var i et splittet sted for et sportsur, gjorde Breitling en god jobb med å designe en lesbar tallerken rundt kjerne sentral 30 sekunders kronografegenskap. Ved å legge til lesbarhet er de anvendte indeksene og de lyse «Bentley Blue» aksentfargene langs turtallet og kapittelringene – komplementert med en blå tippede sekunders hånd for å hjelpe med synlighet i det admittedly busy dial designen. Brukes hovedsakelig under de lumte hendene svært nær sentrum, og teksten «30 Second Chronograph» i samme blå farge. I tillegg har Breitling Bentley GT «Dark Sapphire» Edition en domed safirkrystall, AR-belagt på begge sider, og en imponerende 70-timers strømreserve.
Med de siste shakeups i Breitling-ledelsen, oppfordres jeg til å se et solidt tillegg til Breitling for Bentley-samlingen. Breitling Bentley GT «Dark Sapphire» Edition var en uventet modell som passer blant Bentley-kolleksjonen uten å føle seg ute av sted. The Breitlight-saken, gummistroppen og humørpersonen gir det en robust sporty appell som absolutt ikke passer til alles smak, men jeg tror det vil finne sin nisje blant Breitling-entusiaster likevel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*