For 2013 rundser Omega fullstendig Seamaster Aqua Terra-familien med den nye Omega Aqua Terra Chronograph GMT. Med en ny bevegelse og solid utseende, er dette den semi-formelle sportsuret i Omega Aqua Terra kolleksjonen for å lyst etter. Jeg hadde ingen anelse om at Omega Aqua Terra-samlingen var så elsket til aBlogtoWatch-seerne begynte å spørre mange måneder før Baselworld 2013, om Omega billigste kopiene klokker dame og menn til salgs skulle sette inn sin nyere egengjorte Caliber 9300 automatisk kronograf til en Omega Aqua Terra modell. Omega De Ville fikk bevegelsen i fjor (anmeldelse her).

Spørsmålet var rimelig da Omega gjør et poeng på å erstatte alle klokker med salg Omega Aqua Terra menn og dame klokker 2604.50.37  ikke-hjemmelagde bevegelser med egne bevegelser. Spesielt i deres høyere-end samlinger som De Ville, Planet Ocean, og Aqua Terra. Så jeg ventet på Baselworld å finne ut. Det jeg lærte er at ikke bare vil Omega frigjøre en Aqua Terra med en interngjord bevegelse, men at den også vil ha en GMT-komplikasjon. Dette er en del av den nye Omega Caliber 9605 automatiske bevegelsen.
I hovedsak er 9605 en versjon av 9300 med en GMT-hånd i en av underdialene. Selv om dette virkelig runder ut designet. Når falske omega klokker frigjorde kaliber 9300 bevegelsen i 2011 (praktisk første utseende og forklaring her), var ideen å ha en eksepsjonell in-house kronograf som var moderne på alle måter, har et kolonnhjul, silisiumdeler i rømmingen, og vær brukbar. Den bruker to underdialer for hele 12 timers kronograf. Dette setter to hender i høyre underdial, som måler både kronografens timer og minutter.

I 9300 var venstre underdial for de kjørende sekunder. I kaliber 9605 har du en GMT-hånd der også. Nå er de to underdialene bedre balansert med to hender hver. Dette oppgraderer også bruken av replika omega klokker interne bevegelse for å tilby den ekstra funksjonen. En kronograf med dato og GMT-hånd er en flott reiseur. Omega trengte også noe å konkurrere med Breitlings Caliber 04-bevegelse (her i Chronomat 44 GMT watch review). Jeg har en følelse av at 9605 er like imponerende som 9300 når det gjelder nøyaktighet og nytte. Vi har fortsatt ikke en rask sett-funksjon for datoen, men ellers er dette en jevn nyttig, automatisk bevegelse.


Omega snakker ikke offisielt om kjøp omega klokker , men vi fikk ikke den nøyaktige størrelsen. Selv om det er ca 45 mm bredt, iført stor på håndleddet, men litt tynnere enn si, Planet Ocean Chronograph. Jeg personlig foretrekker Planet Ocean i sin trehånds- eller GMT-form, og tror at hvis du vil ha en Omega med en kronograf, bør den være en Omega Aqua Terra eller Speedmaster.
Ved å bruke GMT-komplikasjonen på Omega Aqua Terra Chronograph GMT-klokken, er det som du forventer i andre GMT-klokker, bare hånden er mindre og i datterselskapet. Det gjør det vanskeligere å lese, men salg omega klokker gjør en god jobb med å tilby lesbarhet. Selv med de små subdialene og markørene versus arabisk tallskala for 24-timers indikatorene, vil du ikke sannsynligvis kunne lese den andre tidssonen med et enkelt blikk. På noen modeller er GMT-hånden rød, mens den på andre er gull for å matche andre detaljer.


Design klok, Omega Aqua Terra Chronograph GMT er ganske mye hva du kan forvente fra billige omega klokker . Ved lansering om noen måneder vil noen få versjoner være tilgjengelig, inkludert både gull- og stålarmbånd. I high-end er det en solid 18k rødgullmodell, samt en to-tone-versjon med et stålveske og 18k rødgulv, krone og pushers. De fleste vil trolig velge alle polerte stålmodeller skjønt. Saken er vanntett til 150 meter, og selvfølgelig har den safirkrystall. Dial konstruksjonen er unik fordi Omega bruker en plate på ansiktet som gir utseendet på forsenkede underdialer, mens du legger til dybde og tekstur. Dial farger kommer i både en dyp grå og off white og generelt er ansiktet veldig leselig.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*