Klockindustrien står overfor tøffe tider, og tilbyr mer rimelige stykker som presenterer en ekte verdi proposisjon for kjøpere, er en åpenbar måte å nå et større marked. For vanlige luksus merker som salg breitling klokker , betyr dette mer bang-for-buck stykker som den nye Colt Skyracer som vi har her. I å dekke utgivelsen av Breitling Colt Skyracer her, sa vi at den har en «ekstremt rimelig pris» på rundt $ 2000. Det er kanskje ikke helt en stjele, men Breitling Colt Skyracer er en solid sporty klokke for de som ser etter Breitling-kvalitet og merkeidentitet, og som er åpne for ideen om high-end billigste Breitling Colt menn klokker A17380 kvartsbevegelser.


Som de fleste andre klokker fra merkevaren, er kjøp breitling klokker Skyracer stor, fet og brash. Og det er passende fordi dette klokken er, utover alt annet, et verktøyur. Den måler 45 mm bred og er 13,5 mm tykk. Men den kule tingen om det er at den kommer i en svart karbon kompositt sak. Breilting kaller dette karbonmaterialet Breitlight, og det er veldig sterkt og lett. For å gi deg en ide om hvor lett det er, vurder dette faktum: det er 3,3 ganger lettere enn titan. Det er ganske utrolig.
Breitlight har også andre nyttige egenskaper. Den har «eksepsjonell motstand» mot riper, korrosjon, og det er også ikke-magnetisk og hypoallergen. I pressefotos ser Breitlight-saken nesten ut som smurt karbon, men i kjøttet tror vi det mer ligner utseendet på typiske DLC-finish. Vesken er vanntett til 100m og den har også en ensrettet kant, som kan brukes til timing hendelser. Belegget har fire hevede faner, noe som gjør det enkelt å betjene selv om du har på seg hansker.
Skivens klare bruk av skrift og arrangement holder all informasjonen lett lesbar, selv med alle siffer på skiven. billige breitling klokker  Skyracer dial har en matt svart finish merket med store arabiske talltimer markører. De store timers markørene er faktisk malt på tallerkenen, men gjort så med en skyggeeffekt som gir markørene en dybdefølelse. Det forhindrer også tallerkenen å se for flat og uinteressant.

Rundt timen markører er en jernbanestil minutter spor, med hvert femte minutt merket. Og på innsiden av timemarkører er det ytterligere 24-timers merking – veldig nyttig hvis du noen gang trenger å referere til militære tider. Klokka 3 er datovinduet pent utført med datohjulet som matcher fargen på tallerkenen. Sværdestil- og minutthendene er tykke og lumed for nattlesbarhet. Den sekundære hånden strekker seg helt til jernbane minutter og har et slående rødt spiss.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*