IWC annonserte nylig en ny versjon av deres portugisiske Yacht Club billigste kopiene klokker dame og menn til salgs Chronograph-klokke som kom ut for to år siden. Det flotte utsnittet er sannsynligvis en av mine beste bilder fra merkevaren på dette tidspunktet, og nå er det omtalt i en enda mer billige IWC klokker sporty hud. Denne versjonen er gjort i samling med Volvo Ocean Race 2011-2012. Utover det antar jeg at et nytt klokke vil bli gjort?


Baksiden av klokka har «Volvo Ocean Race 2011-2012» gravert på baksiden. kjøp IWC klokker er den offisielle timekeeper for båtkonkurransen. I løpet er IWC også den offisielle sponsoren til Abu Dhabi Ocean Racing Team. Interessant at de sponser arrangementet og et av lagene.


Titanium-saken og karbonfiberhjulet ser bra ut sammen og føles passformet med kjøp IWC Portuguese menn klokker IW500107 high-end racingbåter. Disse ytelsesmaskiner opererer takket være meget dyktige sjømenn og sekunder teller når det trengs for å starte løpet. Selv om det ikke er en tradisjonell regatta-timer, er de første 10 minuttene av kronografen teller spesielt farget for å hjelpe med å beregne hvor mye tid før løpet starter.

Interessant nok er Volvo Ocean Race et verdensomspennende løp. Jeg er ikke sikker på nøyaktig hvordan det går ut, men det er en ganske fryktelig begivenhet for sjømennene (best å ha en fin klokke). Selvfølgelig vil de fleste av disse klokkerne gå på håndleddene til salg IWC klokker ikke-sjømenn som beundrer sitt arbeid. Vesken er 45,4 mm bred og her i titan. Den har safirkrystall og er vanntett til 60 meter.


Gjennom baksiden av klokken kan du se veldig pen innebygd falske IWC klokker kaliber 89361 automatisk bevegelse. Det er to hender i det øvre kronografregisteret, som gjør at dette kan være en full 12-timers kronograf, men nyt det gode utseendet på bare to underdialer. Bevegelsen har et strømreserv på nesten tre dager. Klokken kommer festet til en svart gummistropp (kjærligheten som ser sterkt ut).
IWC gjør det klart at dette er en begrenset produksjonsklokke som det er for Volvo Ocean Race 2011-2012. Selv om de ikke angir hvor mange brikkene som skal gjøres. Referansenummer for denne IWC Portugisiske Yacht Club Chronograph Edition «Volvo Ocean Race 2011-2012» ur er IW390212. Se etter det snart.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*