Ivaretatt en ganske interessant middag med billige Cartier klokker hvor en flere minutters lang diskusjon om opprinnelsen til «Tank» -navnet fant sted. «Tank» er et navn som brukes på mange Cartier klokker, men registreringer viser at ingen er helt sikker på hvor navnet kom fra. De fleste er enige om at det faktisk refererer til militære tanker. Det er en morsom virkelighet at mekanisert krigsføring utlånte et navn til en skikkelig luksusvaktfremstilling.

Hvordan ser tanken på som en tank (høres det ikke ut som noe Lewis Carroll ville skrive)? Vanskelig å si sikkert. Noen sier at formen på klokken sies å ligne en tank. Andre sier at klokken skal se ut som tankens tråder. Andre sier at formen er mindre viktig enn det faktum at det var en fransk måte å hedre amerikanske tanker som bidro til å sikre seier i første verdenskrig. Og fremdeles argumenterer andre om tanken er designet for å hedre amerikanske eller franske tanker. Det er et fascinerende lite mysterium og en som jeg liker som det viser til og med store merker som kjøp Cartier klokker hadde ydmyke begynnelser (med like ydmyke rekordavdelinger).


Uansett hvor tankenavnet kom fra, er det her for å vare – og er en hjørnestein i billig Cartier Tank Anglaise menn og dame klokker W5310037 klokkefremstilling. For 2012 får Tank-familien et nytt medlem med Tank Anglaise, den «engelske tanken.» Denne gamle chapen er også bygget som en tank – i det minste i denne større størrelsen for oss burly menn. Først tilgjengelig bare i 18 k hvitt gull, er det en sterk påminnelse om at elegansen ikke må være vettig. Det finnes også mindre versjoner tilgjengelig. Denne «Large Model» Tank Anglaise er 36,2 mm bred og 47 mm høy. Saken er ikke for tykk ved 9.82mm.

For Tank Anglaise, bygget salg Cartier klokker  en slags hybrid mellom Tank Francaise og Ballon Bleu. Ser du hva jeg mener? Sider av saken er rikt avrundet slik at den føles tykkere, og kronen er plassert midt i en veldig tykk kant. Dette gir et flush utseende på sidene av klokken. Den komplekse kronen er kult å se og inneholder en stor safir krystall cabochon. Jeg liker hvordan kronen ikke er for liten og kombinerer både vinkel- og organiske designelementer.
På håndleddet er saken behagelig og som alltid er armbåndet topp i konstruksjon og design. billigste klokker til salgs Takk Cartier for å ikke la armbåndet falle ved veikanten som så mange andre merker som bare kaster stropper på klokka sine. Dial design er neppe overraskende, og neppe en skuffelse. Det tilbyr utseendet Cartier elskere vil ha. Her er signaturen perfekte Cartier klokker  urskive forsynt med blåt stålhender og noe sentralt innredet. Saken ser ut som om den kunne håndtere mer enn 30 meter av karakterisert vannmotstand. Blandingen av børstede og polerte områder på saken blir svært ved utformingen.


Inne i klokken er en Cartier-produksjonsbevegelse som er kaliber 1904 MC automatisk. Dette er den samme bevegelsen i kopier Cartier klokker  Caliber som jeg har vurdert her. Ser ut som Cartier designet det til å bli konfigurert på noen måter. I Tank Anglaise er det en enkel tre hånd med datoen. En ETA ville ha jobbet, men Cartier ville at Tank Anglaise skulle ha litt mer oomph. Du kan se bevegelsen via utstillingen caseback.
Mens urets design ikke er revolusjonerende, er det absolutt evolusjonær. Det gir Tank fans et nytt element å lyst etter og lar Cartier fortsette sin kjærlighetsaffære med produktfamilien ved å legge til nye produkter. Den franske, amerikanerne og nå engelsk har hver sin kopier Cartier klokker  design å ringe sine egne. For 2012 vil Tank Anglaise bare være tilgjengelig i 18 k hvitt gull. Åh, og også helt dekket i diamanter hvis det er bagasjen din. Jeg føler at det skal være en mer vanlig modell – og forhåpentligvis vil det komme en stålversjon om noen år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*