Omega Constellation har aldri vært en av de viktigste Omega klokker på min radar. Dette faktum er interessant for meg siden jeg er en stor fan av Omega klokker samlet. Hvis du snakker med Omega, lærer du noe interessant som gir mening hvis du tenker på det. Verden er delt opp i to hovedtyper av Omega-markeder. Det er Omega Speedmaster og Seamaster-markeder, samt Omega Constellation og De Ville-markedene.

USA er for det meste et Omega Speedmaster og Seamaster-markedet. Når det er sagt, om hva billig Omega Constellation menn klokker 123.10.35.20.01.001  sier er sant, selger de langt mer De Ville og Constellation-modellene i øst. Således, mens disse dressiermodellene ikke er en stor del av Omega-bildet til Vesten, er det klesstil-klokker og ikke sportsklokker som utgjør størstedelen av Omega-klessalget generelt. Med det i tankene, fortsatte jeg med å se på to forskjellige Omega Constellation menns klokker.
I en viss grad kommer denne overvåkingen til å ligge når Omega har lovet å frigjøre en re-designet Constellation-urkolleksjon neste år, i 2015. Når det er sagt, er den nåværende Constellation-samlingen fra mer eller mindre 2007, og som De Ville hjalp med å lansere Omegas nye interne bevegelser. Som sådan inneholder disse to modellene hver for seg 8500/8600 serie automatiske bevegelser.

Akkurat nå er den største størrelsen som er tilgjengelig for en menns Constellation-klokke, 38 mm bred. billigste klokker til salgs Jeg har en følelse som vil endres neste år ettersom størrelsene blir større for det vestlige markedet. Personlig tror jeg at Omega Constellation må være minst 40 mm bred (opp til kanskje 42 mm bred) for det amerikanske markedet. Det jeg har til vurdering er stålet beste omega klokker Co-Axial Day-Date 38mm watch ref. 123.10.38.22.01.001 og 18k Sedna Gold  kjøp omega klokker Co-Axial 38mm ref. 123.53.38.21.02.001.
Stålmodellen er kanskje mer klassisk en «konstellasjon», i det minste i moderne forstand. Mens Constellation-navnet har vært en del av rabatt omega klokker-familien siden 1950-tallet, var det i 1982 at Constellation tok sin moderne form med Constellation Manhattan. Den berømte vaktdesigneren Gerald Genta designet noen tidligere 1960-tallers Omega-konstellasjonsklokker, men ikke Constellation Manhattan – selv om det var tydelig delvis inspirert av noen av Genta’s populære design fra 1970-tallet.
Omega Constellation Manhattan introduserte de ikoniske «case claws» og single piece tapering armbånd som fortsatt er en del av designet i dag. Selvfølgelig er en annen stor del av den distinkte Manhattan-estetikken ringen av romerske talltidsmarkører på bezel. Mens stålet Omega Constellation Co-Axial Day-Date ser ut som moderne Constellation-klokker, har 18k Sedna gullmodellen en skive inspirert av en tidligere pre-Manhattan-era perfekte omega klokker modell.


Hva er Sedna gull? Hvis du ikke er kjent med dette begrepet, er det perfekte omega klokker svar på Rolex Everose gull. Det vil si en legering av 18k rose gull som ikke vil falme i fargen over tid. Everose ble utviklet som en eksklusiv legering som er ment å hindre at kobber slites bort og gullet mister sin «rose» -farge. Sedna fungerer på samme måte og er designet for å sikre mer varighet for dem som investerer i et 18k gullklokke. Hvis jeg husker mine fakta riktig, var denne Constellation-klokken debuttidet for Omega å introdusere sitt 18k Sedna gullmetall.

Sedna gull Constellation er nydelig, og de varme tonene av rosa gull er smigrende til det overordnede designet. Når det er sagt, tror jeg at konstellasjonen alltid har sett best ut med noe stål, så det er to-tone konstellasjonsmodellene jeg liker bedre når det gjelder å vise noe gull. Skiven er fin, og hjelper denne moderne Constellation-modellen til å forbinde med Omega fortid. Detaljering av elementer som datavinduet og ansiktets vinkler er godt gjort.
Omega Constellation Co-Axial 38mm Sedna gullklokke er en unik og interessant klokke som forbinder en rekke Omega historiske poeng. Den kombinerer nytt og gammelt på en unik måte. Vedlagt på saken er matchende, konisk brun alligatorrem. Spør deg selv, får du den fullstendige Constellation-opplevelsen med klokken på en stropp i forhold til et fullt armbånd?

Omega produserte denne Sedna gullref. 123.53.38.21.02.001 Constellation ser som en begrenset utgave av 1.952 stykker til feiring av året som Omega debuterte Constellation-familien i 1952. Inne i klokken er en intern Caliber 8501 automatisk koaksial bevegelse. Dette ligner 8500 bevegelsen, men 8501 legger en 18k gullbro over balansen og en 18k rose gullautomatisk rotor.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*