Hvis du har fulgt billige IWC klokker sosiale medier, vet du allerede at de svinger for gjerdene denne SIHH, da den ærverdige Schaffhausen-produksjonen feirer sitt 150-årsjubileum. Bli med på det 150-årige Jubileumsamlingen, en trio av svært begrensede pilotklokker utstyrt med merkevarens brød-og-smørkomplikasjoner, hver med en spesiell lakkert telefon og håndsett. Gitt, to av de tre varianter kommer ikke til å komme billig, men minst en av de tre er plassert for å tilfredsstille langvarige Big Pilot-fans, og sannsynligvis vise seg å være den ekte vinneren for de som ønsker å delta i dette jubileumsarrangementet.

Når det gjelder en estetikk som er en gang moderne og maskulin, men smaker av klassisk etterbehandling som en generell behandling for øynene, blir det ikke mye bedre enn en melkehvitt lakkskive, kontrastert av et varmt blått håndsett. replika IWC klokker leder sin 150. Big Pilot-kolleksjon med to varianter som får akkurat denne behandlingen, først med en av de mest populære konfigurasjonene: Pilotens Watch Chronograph. billigste kopiene klokker dame og menn Denne nye referansen IW377725 speiler 43mm fotavtrykk og bevegelseseksemplar av resten av den populære IW3777, men med en klassisk vri i form av den nye hvite urskiven med blå hender – en svært sjelden kombinasjon for denne spesifikke referansen. Pilotens kronograf har alltid hatt høye karakterer for lesbarhet, men denne nye konfigurasjonen skaper denne kontrasten opp et hakk.

kopier IWC klokker utvider den blå-hvite estetikken i en litt mer begrenset form med den andre referansen i samlingen: Pilotens Watch Big Date Edition, som er en helt ny Pilot-utførelse med merkevarens egen produserte håndskårne kaliber 59235, preget av sin overdimensjonerte datoåpning klokken 12.00. Finnes i både hvit og blå lakkert oppringningsalternativer, holder denne nye piloten nøkkeldesignsignaturene til resten av samlingen, som den overdimensjonerte løkkronen, mykt jern Faraday buret beskytter bevegelsen og 60m vannmotstand. I tillegg til det nye skjermbildet med tohjulsdata, vri klokken over, og du vil legge merke til en praktisk kraftreserve som angir hvor mye av bevegelsens otte dagers strøm som er igjen.

Uten tvil kommer den mest kompliserte i den nye trioen til å bli årskalenderen «150 år» utgaven. I motsetning til Big Date er årskalenderen ikke en helt ny referanse – bare et nytt oppringingsalternativ som er knyttet til eksisterende Spitfire, «Petit Prince» og «Antoine de Saint-Exupery» Årlige kalendervarianter. Den benytter den samme bevegelsen – Kjøp IWC Spitfire menn klokker IW387802  egenproduserte Caliber 52850, en twin-barreled årlig kalenderbevegelse med syv dagers strømreserve og kjøp IWC klokker Pellaton-viklingssystem som er designet for å maksimere viklingseffektiviteten samtidig som langtidsslitasje minimeres gjennom bruk av en rekke viktige keramiske komponenter, som paler og lagre. I motsetning til de andre 150 årsutgavene vil årskalenderen imidlertid bare være tilgjengelig i lakkert blått urskive, og er ekstremt begrenset til 100 stykker.

150-årsdagen samlingen starter på $ 5,150 for Pilotens Watch Chronograph Edition (ref. IW377725) som er begrenset til 1000 stykker, og priset til en liten premie over standard Chronograph (ref. IW377709 har en MSRP på $ 4,950). Prisingen klatrer til $ 13.800 for Pilotens Big Date Edition (ref. IW510503 og IW510504), som er tilgjengelig i to oppringningsalternativer begrenset til 100 stykker hver. Jubileumsamlingen setter da ut på $ 19 700 for Big Pilot’s Watch Annual Calendar Edition, som også er begrenset til 100 stykker totalt. Hold deg oppdatert for flere inntrykk når vi går sammen med disse klokkerne på SIHH.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*