I år markerer 80-årsjubileet for IWC Pilot’s Watch, så vel som linjens revamping for SIHH 2016, og merket ser ut til hensikt å tappe inn i sin ganske berømte historie. Den nye billige IWC klokker   får ingen større redesign, men det er flere estetiske endringer som samlet fungerer bra og lykkes med å tappe inn i historien. Du har også fått den nye IWC Pilotens Watch Chronograph, som har noen designendringer av seg selv som er gjort for å «friske» opp utseendet, noe ironisk, å se på fortiden for visuelle signaler.


Den nye kjøp IWC klokker (Ref. IW500912) ser retur av billigste kopiene klokker dame den trekantede indeksen tilbake under kapittelringen klokka 12. Et enkelt trekk ved merkevaren, men jeg tror personlig at dette ser mye renere ut enn å ha trekanten klemt oppover (jeg har alltid trodd at det så ut som noen klemmer seg inn i et sete på et overfylt billigste IWC Big Pilots menn klokker IW500201 tog som ikke helt passer dem fullt ut). «9» returnerer også, som jeg liker heller enn en unnumberedt timemarkør. Hvis du ser nøye ut, ser du at tallene er dristige enn den gamle modellen, og de fem minutters markørene er smalere. Det som ikke har endret seg er strømreservehjulet og datovinduet klokka 6.


Som med de nye Pilotklokker, er det en Santoni kalveskinnrem på denne klokken, denne i svart. Med hensyn til bevegelsen er den uendret, og salg IWC klokker bruker fortsatt den automatiske 51111-kaliber, som opererer ved 3 Hz og gir 7-dagers strømreserve. Også uendret, i motsetning til mange nye Pilotklokker, er saken dimensjoner som fremdeles er 46 mm brede og 16 mm høye. Klokken er vanntett til 60 meter.
Når det gjelder IWC Pilot’s Watch Chronograph (Ref. IW377709 og Ref. IW377710), er den mest åpenbare endringen en som har påvirket mye av Pilot Watch-linjen – fjerning av trippeldatasvinduet. Det tilsynelatende overflødige designelementet er nå erstattet med et mer klassisk utseende single day og date window. Også borte er de små 5-minutters indikatorene på den ytre kapittelringen som alltid så litt vanskelig og rotete.
Bevegelsen og saken er uendret, med den automatiske 79320 Caliber. Den opererer på 4 Hz og vil gi 44 timers strømreserve. Den rustfrie stålkassen er fortsatt 43 mm bred (replika IWC klokker gjør alltid sine kronografer mindre enn ikke-kronografer) og 15 mm høy, noe som gir 60 meter vannmotstand.


SIHH 2016 ser ut som IWCs år med krymping og grunnskole minimalisme, og deres Big Pilot’s Watch Top Gun og Big Pilot’s Watch Chronograph Top pistol klokker er ikke noe unntak. Heldigvis refererer IWC til den nåværende (nå utgående) Big Pilot’s Watch Top Gun som å ha en «kompakt 48-millimeter sak.» Vel, i så fall er de nye modellene i ferd med å bli ren og fin, med Top Gun reduseres til 46mm og Big Pilot’s Watch Chronograph Top Gun er krympet fra 46mm til 44mm. Bevegelsen er sikker på å dele meninger, men de litt reduserte størrelsene kan vise seg å være mer brukbare, spesielt for Big Pilot’s Watch Top Gun.
Det er to estetiske beslutninger som er i tråd med falske IWC klokker hearkening tilbake til de mer klassiske Pilots klokker. Den første er beslutningen om å fjerne signalrøde fly silhuetten fra sekunderhånden. Den andre forandringen er at de fjerner den fargede Top Gun-logoen påtrykt saken på baksiden av klokka (bli med i Top Gun Miramar, som har hatt det siden 2012). De velger nå en mer diskret, gravert logo. Et annet nytt tema for 2016 er også tillegg av kalveskinnremmer. For denne klokken erstatter de stoffremmen med en preget svart kalveskinnrem.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*