høne Cartier utgitt den forrige generasjonen «Santos 100» -samlingen i 2004, det var til ære for 100-årsjubileet av hva som er en av de første originale klokkeutformingene noensinne laget. Jeg har gjennomgått Cartier Santos 100 her på aBlogtoWatch for noen år siden og fortsatt føler meg veldig glad i den modellen – men mer om det senere. I dag fokuserer jeg på den nye «Santos de Cartier» store modellen som replica Cartier Santos dame klokker W20010C5 utgitt tidlig i 2018. Cartier ønsket å forsikre seg om at de nye Santos-klokka slår butikkene like etter debuten (en praksis som ikke er vanlig i klokkeindustrien) og tidlig rapporter er at salget av de nye Santos-modellene er sterkt. Den spesifikke modellen jeg har gjennomgått, er Cartier Santos-referansen W2SA0006, som har en to-tone stål- og 18k gul gullkasse samt den større 39.8mm-saken (Cartier produserer også en mindre 35,1mm bred versjon av den nye Santos).
Det er mye å si om salg Cartier klokker i 2018, og jeg diskuterte mange av de samlede samlingsdetaljer og høydepunkter på aBlogtoWatch i denne artikkelen her. I den artikkelen vil du lese mer om tilgjengelige modeller (og deres priser) samt hva Cartier prøver å oppnå med den nye Santos kolleksjonen. Denne anmeldelsen vil bygge på diskusjonen min om Santos i tidligere artikler som ovenfor knyttet til Santos 100 anmeldelse.
Det jeg også gjør i denne artikkelen er noen bilder av både denne nye billigste kopiene klokker dame og hva jeg anser for å være urets tidligere generasjonsmodell (det er uvanlig på grunn av den begrensede distribusjonen), som er Santos 100 W200728G. Den tidligere modellen er uvanlig fordi den tilbød et fullt armbånd i motsetning til bare en stropp, som de fleste Santos 100-modellene var utstyrt med. Jeg fant sammenligningen av disse to klokkene å være veldig interessant fordi du tydelig kan se hva som ligner på modellene, så vel som hva som er forskjellig.
La meg oppsummere de store høydepunktene i det nye for 2018 kjøp Cartier klokker. For det første er saken og armbåndene betydelig tynnere, og for noen mennesker, sannsynligvis mer behagelig å ha på (i forhold til tidligere generasjons store modeller, som Santos 100 Large). Det er også den nye bezel designen som ikke er et stort element, men det gir et ganske særegent utseende for de nye modellene. Saken inneholder en automatisk automatisk bevegelse, og selvfølgelig er de største nyhetene hurtigutgivelsen («QuickSwitch» som Cartier kaller det) armbånd / stroppsystem, samt det verktøyløse linkendringssystemet («SmartLink») som lar deg justere armbåndet raskt, enkelt og uten verktøy (forutsatt at du for øyeblikket har negler).
Mitt generelle inntrykk av billige Cartier klokker Large Model er veldig bra. Noen sier også at den mindre modellen også kan brukes som et herreklokke, men jeg er ganske sikker på at i Vesten vil det store flertallet av 35,1 mm brede Santos-modeller bli solgt til kvinner. Bortsett fra størrelsen er den primære forskjellen mellom den større og mindre Santos-modellen plasseringen av en datovinduvisning (som finnes på den større modellen, men ikke på den mindre modellen).
Sammenlignet med den forrige generasjonen Santos 100 Large, har den nye 9,08 mm tykke, tynnere Santos modellen mye mer som en klesklokke. «Tynn er inne» når det kommer til armbåndsur. Det er alltid sykliske designtrender, og dette er ikke første gang et firma har bestått et tynnere design i motsetning til noe større. Hvis du er noen som har på ermer eller generelt liker klokkerne dine å være litt mer «ute av veien», så vil den tynnere profilen til de nye Cartier Santos klokka absolutt appellere til deg.
I stål er det nye Santos-tilfellet vanntett til 100m og har en elegant buet safirkrystall. Vesken er godt laget med både børstede og polerte overflater. Set i kronen er en blå spinel cabochon. Cartier brukte en gang safir-krystall cabochons, men de gjør det bare på sine high-end modeller i disse dager. Du kan se akkurat hvordan lignende nyere og eldre Santos-tilfeller er fra et designperspektiv. Dette inkluderer mye av kronevaktstrukturen, så vel som den geometriske kronen selv. Klokken er tilgjengelig i alt stål (eller alt rosa eller gult gull), men jeg foretrekker to-tone utseendet på klokken i stål og 18k gult gull mest. En av grunnene er at gullskruene i armbåndet kontrast mer og legger til visuell interesse. For det andre er den samme økningen i kontrast, takket være gullrammen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*