Flytt over keramikk, her kommer karbon. Karbonfiber er dagens smak i materialet verden, og gir et høyteknologisk stealth look forbundet med F1-verdenen og konkurransedyktig seiling. Etter at Caram Monaco ble tilpasset Bamford, presenterer kjøp Tag Heuer Aquaracer menn klokker WAJ2180.FT6015 tre Aquaracer-modeller som er dekorerte med karbonfiberdetaljer og plassert i et 41 mm svart PVD-belagt titanhull. Alle tre Aquaracers, som er differensiert av deres fargeskjemaer, vil bli satt på salg i dag, sammen med den etterlengtede Monaco Bamford avduket i mars 2018. Før vi ser på de tre modellene i detalj, må to punkter forklare: Aquaracers har ikke vært tilpasset av Bamford og tilfellene, i motsetning til Monaco Bamford, er ikke laget av solid karbonfiber. Det er imidlertid kullfiberdetaljer på saken, og den gode nyheten til fans av Aquaracer er at du kan få det samme kule utseendet til en tilpasset Bamford for omtrent halvparten av prisen.


billige Tag Heuer klokker er synonymt med rasebanen, men selv før den slo asfalten med kronografer, var grunnleggerne opptatt av å utforske måter å beskytte sine bevegelser mot de skadelige effektene av vann. Faktisk, i 1895 hadde de opprykkende Heuers allerede innlevert et patent for det første vannavstøtende saken for lommeur, fulgt i 1939 av en vanntett armbåndsur. Regatta stoppeklokker dukket opp i 1942, og til og med modeller med sofistikerte tidevannstegn, som Solunar, ble debut i 1949. Jack Heuer, mannen bak den ikoniske Carrera, sto også bak designet av 1982-serien 2000, en samling dykkeklokker utstyrt med en skrue i kronen, en roterende kant og vannmotstand på 300 meter.
En direkte etterkommer av serien 2000, Aquaracer gjorde sin innledende splash i 2004 og er nå en søyle av merkevarens portefølje. Behandlet av 3-hånds modeller, en GMT og kronografer, kan Aquaracer dykkerne identifiseres av deres 12-sidige kamper, innskrammer og krone, og de seks klørene som enten når eller invaderer overflaten av den enveisende roterende firkanten.


Det er ikke nektet den nåværende populariteten til karbon som gjør veien over hele tavlen til høye komplikasjoner som Bvlgaris rekordbryte ultratynne Octo Finissimo Minute Repeater til sportslige modeller som Panerais Lab-ID. I tråd med de nyeste materialtrender, tar kjøp Tag Heuer klokker den transformerende kraften av karbon til sin Aquaracer for å gi klokken et kjøligere, mer moderne utseende. Montert med keramikk for tre år siden for å øke slitasje på tannhjulet, vedtar salg Tag Heuer klokker  karbonutseendet i håp om å få øye på tusenårene som vil ha det neste «in» -materialet. Den slående visuelle effekten av karbon er relayed på den matte flate overflaten av bezel og dial.


Den hakkede dodekagonskanten er laget av karbon og svart PVD-stål med en 60-minutters dykkeskala, og det svarte og gråmarmoriserte motivet er resultatet av tilfeldig injeksjon av karbonfibre i en harpiks presset ved høye temperaturer, noe som betyr at ingen to stykker vil noensinne være den samme. Manipulering av rotasjonsrammen gir et meget tilfredsstillende, jevnt og nøyaktig klikk for tidsforsinkelse. Karbonmotivet fortsetter på skiven, og selv om det ikke er laget av karbon, trekkes det av en veldig god etterligning av tekstur og vever forbundet med dette materialet.
Sammenlignet med andre dykkeklokker på markedet, som får replika Tag Heuer klokker seg til å føle seg på håndleddet, er det første inntrykket når man håndterer 41mm-klokken, ekstremt lett. Du kan bli tilgitt for å tildele Aquaracerens lyshet til «karbon» -kilden i navnet, men det er faktisk takket være titanhuset med sitt slanke, svarte PVD-belegg. For mange kjøpere er lysstyrke et klart pluss, slik at du kan bære klokken uten å måtte pumpe jern før du strekker den på! Med sin 300m dybde legitimasjon, er skruen på caseback også laget av titan og belegg med svart PVD og har en dykkerhjelm i midten. Med sin 41 mm diameter og korte lugs, vil klokken sitte rett på de fleste håndleddene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*