Siden replica Cartier Panthere dame klokker 83083444 reinvigorerte sin fine watchmaking-avdeling for åtte år siden, har den overrasket oss hvert år med en stor komplisert klokke etter en annen. I år har kjøp Cartier klokker hatt en annen form for overraskelse: en oppstandelse av Panthère de Cartier, som hadde blitt avviklet i tidlige akter. Bortsett fra en ny Minute Repeater Mysterious Double Tourbillon (ny i den forstand at disse komplikasjonene er kombinert for første gang), var Cartier Panthère De Cartier den viktigste introduksjonen til SIHH i år, noe som gjør det klart at damereklokker ikke er andre nivå i markedsstyrke eller salg.

Når du ser på klokkeindustrins tilstand i løpet av det siste året, er reintroduksjonen av Panthère De salg Cartier klokker ikke alt det som er overraskende. Cartier Panthère er, som Tank, Santos og andre ikoniske volumsamlinger, en brød-og-smørkjernesamling: en sikker ting i et ustabilt marked. Med flere referanser og prispunkter, er det akkurat det markedet ser ut til å kreve, igjen, for øyeblikket.
replika Cartier klokker Panthère ble opprinnelig innført i 1983, og relanseringsdesignet er nøyaktig det samme som det originale: kvadratisk tilfelle med skruer på fasaden, romerske tall, jernbanesporindeks og en liten Cartier-logo som er preget i X-tallet – skiller den fra forfalskninger. Bare armbåndsbyggingen er ny – den er mer smidig. Alle bevegelsene er kvarts, som holder klokken elegant tynn, og sant til det opprinnelige designet, som ble til på høyden av kvartsalderen.
Santos er også en ikonisk firkantet falske Cartier klokker klokke med romerske tall og synlige skruer på bezel, og minst en person jeg snakket med var forvirret om dens likhet med Cartier Panthère, så det er verdt å vise Santos her til sammenligning. Forskjellene er subtile. Størrelsen på beslaget og skruene er mye mindre på Cartier Panthère enn på Santos, og lugs er mer avsmalnet, som er kronen. Og på Santos er det ingen grense på jernbanesporindeksen. (Selv om det var en grense på indeksen til det originale Santos uret som ble opprettet i 1904).


Santos ble opprettet for aviator Alberto Santos-Dumont, en venn av Louis Cartier, for å gjøre det mulig for ham å tidlegge sine flybein uten å måtte ta hånden av kontrollene for å nå for lommeur. Det var en hit i det parisiske samfunnet, og Cartier lanserte det kommersielt noen få år senere. Santos-Dumonts firkantede form var revolusjonerende for sin tid, og dermed begynte salg Cartier klokker eventyr i verden med formede klokker.
Selv om Cartier Panthère-voluminnsamlingen ble opprettet i 1983, har kopier Cartier klokker laget jeweled Panther-tema klokker siden selv før den opprettet Santos uret i 1904 – de eneste mennene som hadde på seg armbåndsur på den tiden, var soldater i den sydafrikanske bondekrigen, og det var fordi Afrikas klima var for varmt for en midjefrakke, der en mans lommeur beholdes riktig. Cartier fortsetter sin tradisjon for jeweled panther klokker hvert år. I år inkluderte de nye smykkerskapene, spesielt Royale og Joueuse. Cartier Panthère Royale ble inspirert av en berømt panther- og safirbrosje laget av Cartier i 1949 for hertuginnen av Windsor. Den er designet i konsentriske sirkler satt med diamanter rundt en panter som også er satt med diamanter og lakk.


artier skal slippe Panthère de perfekte Cartier klokker-linjen i juni 2017 med 16 stykker som er designet for å appellere til nesten alle mulige segmenter av markedet. Bare for å holde det enkelt, går vi gjennom de 22mm mindre modellene først etterfulgt av 27mm-versjonene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*