Når Cartier ga ut den forrige generasjonen «Santos 100» -samlingen i 2004, var den til ære for 100-årsdagen for hva som er en av de originale klockdesignene som noensinne er opprettet. Jeg har gjennomgått fake Cartier Santos menn klokker W20052C4  her på aBlogtoWatch for noen år siden, og fortsatt føler meg veldig glad i den modellen – men mer om det senere. I dag mitt fokus er på den nye «Santos de Cartier» Large Modell utgitt tidlig i 2018. Det billige Cartier klokker ønsket å sørge for at den nye Santos klokker ville treffe butikkene snart etter debuten (en praksis ikke veldig vanlig i watch industrien) og tidlig rapporter er salg av de nye Santos-modellene er sterke. Den spesifikke modellen er I-vurdering Cartier Santos henvisning W2SA0006, som har en to-tone stilk og 18 k gult gull tilfelle, så vel som større 39.8mm tilfellet (Cartier USEFULL frembringe en smalere 35.1mm bred versjon av den nye Santos).


Det er mye å si om Cartier Santos for 2018 og mye informasjon og høydepunkter på aBlogtoWatch i denne artikkelen her. I den artikkelen finner du hva du trenger å gjøre med den nye Santos-samlingen. Denne anmeldelsen vil bli bygget på min diskusjon av Santos i tidligere artikler.
Det jeg også gjøre i denne artikkelen er til stede noen bilder av både denne nye kjøp Cartier klokker W2SA0006 samt hva jeg mener er klokken forrige generasjons modell (som er uvanlig på grunn av sin begrensede distribusjon), som er den Santos 100 W200728G. Den tidligere modellen er uvanlig fordi den er et fullt armbånd i motsetning til bare en stropp, som de fleste Santos 100-modellene var utstyrt med. Jeg fant sammenligningen av disse tingene for å være veldig interessant fordi du kan se hva som er annerledes.


La meg oppsummere de store høydepunktene i de nye 2018 salg Cartier klokker Santos klokka. Først sakene og armbånd er betydelig tynnere og for noen mennesker, sannsynligvis mer behagelig å ha (som i forhold til forrige generasjon stor case-modeller, som Santos 100 Large). Det er også den nye designen som ikke er et stort element, men det gir et ganske særegent utseende for de nye modellene. Saken inneholder en in-house automatiske bevegelsen, og selvfølgelig den største nyheten er hurtigkoblingen ( «Quick Switch» som Cartier kaller det) armbånd / stropp system, samt verktøy mindre kobling skiftende system ( «Smartlink») Det Du justerer armbåndet raskt, enkelt og uten verktøy (forutsatt at du bruker negler).

Mitt generelle inntrykk av Cartier Santos Large Model er veldig bra. Noen Nyttige si at smalere modellen kan også brukes som en herreklokke, men jeg er ganske sikker på at tat i Vesten, de fleste av solid 35.1mm brede Santos modeller vil bli solgt til kvinner. Bortsett fra størrelsen er den primære forskjellen mellom den større og smalere Santos-modellen plasseringen av en datovinduvisning (som er den større modellen, men ikke den mindre modellen).


Sammenlignet med den forrige generasjonen Santos 100 Large, har den nye 9,08 mm tykke, tynnere Santos modellen mye mer som en klesklokke. «Tynn er inne» når det kommer til armbåndsur. Det er alltid sykliske designtrender, og dette er ikke første gang et firma har bestått et tynnere design i motsetning til noe større. Hvis du er noen som har på ermer eller vi ønsker å være litt mer «ute av veien», så vil de nye kopier Cartier klokker Santos klokka absolutt appellere til deg.

Det nye Santos-tilfellet er vanntett til 100m og har en elegant buet safirkrystall. Vesken er godt laget med både børstede og polerte overflater. Set i kronen er en blå spinel cabochon. perfekte Cartier klokker brukte en gang safir-krystall cabochons, men de gjør det bare på sine high-end modeller i disse dager. Du kan se hvordan Santos-tilfeller er fra et designperspektiv. Dette inkluderer mye av kronestrukturen, så vel som den geometriske kronen selv. Klokken er tilgjengelig i alt stål (eller alt rosa eller gult gull), men jeg foretrekker to-tone utseendet på stålet og 18k gult gull mest. En av grunnene er at gullskruene i armbåndet kontrast mer og legger til visuell interesse. For det andre er den samme økningen i kontrast, takket være gullrammen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*