Ut av de tre nye til 2014 Rolex Cellini kjole klokker, kan man argumentere at kjøp Rolex Cellini menn klokker 50525 Date-modellene kanskje er mest estetisk tiltalende. Visst, Rolex Cellini Time (som bare indikerer tiden) er ren og enkel, noe som gjør det enkelt å velge, og Cellini Dual Time tilbyr en flott reiseur for de som liker å pakke en smoking i bagasjen, men Cellini Date blander den vakre estetikken til Rolexs nye guilloche-maskin gravert skive med praktiske dataindikatorer.
Jeg kan ikke huske sist gang falske Rolex klokker viste datoen via et tallerken mot en plate i et vindu. Faktisk oppfant Rolex konseptet med datakalendervinduet med den opprinnelige Datejust. Hvis du foretrekker noe litt mer sofistikert for formell antrekk og å vite datoen, er det fortsatt nyttig for deg, så er Rolex Cellini Date et meget attraktivt tilbud. Datopnappen bidrar videre til å legge til karakter til det som ellers ville være bare et trehånds ansikt. Den ekstra informasjonen tar denne ringen inn i en dypere «horologisk sone» som gjør det passende for de som ønsker å skaffe Rolex Cellini-datoen ikke som sin eneste tid, men som et tillegg til en mangfoldig samling kvalitetsklokker.


Rolex nye 39 mm brede Cellini-sak kombinerer elementer i sin mer klassiske urkolleksjon med det universelt populære Oyster-saken. Ved 50 meter vannbestandig er Cellini ikke en Oyster, men igjen er den tynnere i størrelse. Det bærer imidlertid en veldig slank versjon av Oyster’s riflet bezel som legger til en ekstra følelse av Rolex DNA til samlingen.
På 39mm bred føler jeg at Cellini-saken kombinerer nåde og moderne proporsjoner på en tilfredsstillende måte som ikke føles verken for stor eller for liten. I motsetning til de bredere lugs på de fleste Oyster Professional klokker som Submariner, taper lugs på Cellini-saken mer, noe som gjør det mulig for en mindre dimensjonell passform på håndleddet. Det føles som for bare noen år siden kom nesten alle Rolex-klokker utelukkende på et metallarmbånd. Nå, med stykker som salg rolex klokker blir vi klar over et større fokus på å legge stropper til Rolex-slitasje erfaring.
Når det er sagt, kan jeg ikke unngå å lure på hva et armbånd kan se ut som designet for den nye Cellini-samlingen. Stroppene er imidlertid ganske fine, stemplet med kjøp rolex klokker -signaturer (og kronen), som er laget av Alligator i enten svart eller brunt.


Hva må en perfekte rolex klokker kjole se på? Jeg spurte meg selv dette spørsmålet mens jeg lurte på målmarkedet for den oppdaterte Cellini-kolleksjonen under Baselworld 2014 da vi fikk muligheten til å sjekke ut modellene som var i bruk med Rolex. Mens Datejust og Day / Date-modellene ikke er strenge kjole klokker, har de blitt de facto kjole klokker de siste tiårene. Med flere samlinger av klokker som folk liker å ha på seg med dragter og formelle antrekk, hva er Cellini’s rolle?
Som dagen / datoen (og i motsetning til Datejust) vil falske rolex klokker  -samlingen utelukkende være tilgjengelig i edelt metall. Dette er ikke klokker som akkurat nå inneholder edelstener, og de har en av de tynneste profiler som er tilgjengelige i et Rolex-ur. Likevel inneholder de fortsatt innebygd Rolex automatisk mekanisk bevegelse.

Som den nye Rolex Cellini Dual Time klokken, har kopier rolex klokker Date en nydelig guilloche gravert ur som er tilgjengelig i enten sølv eller svart. Basen Cellini Time klokke har en enklere lakkert oppringing. Hvert av dialfargene er tilgjengelig med enten 18 k hvitt eller Everose gull (en spesiell 18 k rose gulllegering som Rolex lager), noe som legger til et godt utvalg og nivå av forbrukervalg. Faktisk har Rolex, med tre forskjellige Rolex Cellini-modeller, hver for seg materialer og dialfargene, gitt totalt 12 nye Cellini-modeller for 2014. Det er faktisk ganske bra når du vurderer hvor langsomt Rolex vanligvis utgir nye modeller og legger til variasjoner i eksisterende samlinger.
Våre følelser om størrelsen på hendene på falske rolex klokker-modellene forblir som den dobbelte rekke timemarkører gjør hendene litt for korte. Uttrykkene er likevel attraktive og blander et nivå av enkel sofistikering med moden klasse og stil. Off-center date dial gir et nytt utseende for merkevaren, og legger til en ny måte å fortelle datoen, selv om det ikke er strengt så praktisk som et digitalt datafinus.

Gå tilbake til mitt opprinnelige spørsmål om hvem denne klokken skal tilfredsstille, jeg tror jeg har noen forslag. Som vi opplyste da vi opprinnelig innførte Rolex Cellini Time-modellen, er Rolex avhengig av å tilby en formell klokkeformet stil i en plass de tidligere ikke har hatt mye å tilby. Rolex tar på noen av konkurransen tilgjengelig fra merker på grupper som Swatch eller Richemont som mer eller mindre har dominert når det kommer til formell klær på klær til nå. Rolexs rene markedsmakt og tilgjengelighet vil gjøre Cellini-modellen til en sterk konkurrent for de som ønsker å eie en veldig «klassisk» armbåndsur. Vi

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*