Sammenlignet med tidligere Explorer II, referanse 16570, har den nye referansen 216570 vokst. Mens hele klokkeindustrien har økt størrelsen på modellutvalget, gjør falske Rolex klokker ting på egen hånd. Og hvorfor ikke, de gjorde en ganske fin jobb. Inspirasjonen ble funnet i den første Explorer II som Rolex startet i 1971.
Siden Weekly Watch Photo er hovedsakelig om et vakkert bilde av en vakker klokke, vil jeg ikke gå inn i hver eneste detalj Rolex endret på den nye Explorer II. Men det viktigste, i hvert fall i mine øyne, er det større tilfellet (nå 42 mm, forrige var 40 mm) og de endrede hendene.
Den mest iøynefallende øye er den oransje 24-timers hånden, som også var tilstede på vintage Explorer II (ref. 1655). Det ser flott ut, virkelig passer dette klokken, gir det mer karakter enn den forrige med den tynne røde 24-timers hånden. Noe som jeg bare la merke til etter å ha sett to ganger, er at timen og minutthånden har «vokst». De er mye tykkere enn på noen av de tidligere modellene. På grunn av det større tilfellet, ser den dristigere ut, er det fornuftig å øke størrelsen på hendene, men jeg tror perfekte Rolex klokker har overdrevet det litt.
Selv om jeg ikke har sett det «i metallet» ennå, tror jeg dette er den beste «oppdateringen» som replica Rolex Explorer II 216570 klokker utgitt i lang tid.
Thanx til S.L. for å la oss bruke bildet sitt og thanx til TimezoneUK for å gi sjansen til å se entusiasten for å dele sin lidenskap.
han Rolex Explorer II, referanse 216570, sammen med Submariner, GMT Master og Datejust, utgjør Rolex mest populære klokker. Mens Explorer-modellen, som de andre, er et barn på slutten av 1950-tallet; I motsetning til de andre har den to nåværende modeller, både populære, men også ganske forskjellige. Den første modellen, perfekte Rolex klokker , er 39 mm og er nærmest den opprinnelige versjonen, mens Explorer II er 42 mm og mer tilpasset moderne smak. I dette innlegget vurderer jeg sistnevnte modell. Og mens noen av falske Rolex klokker-modellene gir en solid verktøysjakt, tar jeg i denne anmeldelsen ikke med på noen fjelltrekking odyssey, men i stedet gjør jeg moderne utforskning. Min konto er basert på å ta den i en måned lang reise til Asia, utforske et fjernt land, et gammelt folk og en fascinerende kultur: Kina.


For det første var Rolex Explorer en av de første armbåndsurene som skulle utformes for leting, spesielt å utforske nye land og varierte terreng. I dag vil et Casio ProTrek eller lignende soldrevet multifunksjonsklokke tjene deg godt på fjerntliggende steder, på 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet da ekte utforskning av polene og verdens høye tinder fant sted, uten kvartsur eksisterte. Og selv i dag, hvis du skulle forsøke å utforske jordens stang eller klatre Mt. Everest, Rolex Explorer kan fortsatt være et bedre valg enn en kvarts enhet, siden disse blir utsatt for høye og lave temperaturer og avhenger av en ekstern kraftkilde. Men perfekte Rolex klokker er garantert å fungere så godt som det gjør det dag til dag selv under ekstreme temperaturgradienter og uten strømkilde, bortsett fra at den bæres daglig og beveger seg litt (eller vikler kronen).
Så i min egen «ekspedisjon» med Rolex Explorer II tok jeg ikke det til ekstreme forhold, jeg tok det til hva som er en noe typisk moderne reise reise, inkludert flyplasser, forretningsmøter, forretningsutflykter, treningsstudioet, og besøker også utendørs i et fjernt land. I alle tilfeller, det var flott var falske Rolex klokker aldri følt ute av sted.
På flyplassen var det første trinnet å sette lokal og hjemtid til PDT. Da flyet tok av og vi fikk en indikasjon på tiden i Beijing, ved hjelp av hurtiginnstillingsfunksjonen på timesiden, trakk jeg bare kronen og flyttet den fremover om 8 tidssoner for tiden i Kina. Interessant, i motsetning til mange store land har Kina en tidszone! Det spiller ingen rolle om du er i øst eller vestlige delen av Kina, det er bare en. Gjør det enkelt å gjøre forretninger, antar jeg, selv om jeg antar at kineserne får en helt annen opplevelse av tid over året, avhengig av hvilken side av landet de bor på.


En god ting om Rolex sportsklokker, spesielt moderne versjoner, er at de pleier å være multifunksjonelle. Det vil si at de passer godt inn i både forretningsmessige og uformelle situasjoner, samt de mer sportive innstillingene som de var spesielt utformet for. Så i mitt månedlige besøk, og med ulike møter på alle nivåer i organisasjonen, måtte jeg aldri bruke noen annen klokke egentlig. perfekte Rolex klokker passer perfekt.


Den imponerende 42mm all-børstet rustfritt stålveske (vanntett til 100 meter) kan være et mindre problem hvis du trengte å slå opp til en formell hendelse, da den sitter 12mm høy på håndleddet. Men det var aldri tilfelle for meg, og det passer bra under alle mine skjorter, selv når du har på deg en sportsjakke på de kalde, gråte vinterkveldene i Beijing.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*