I USA er billig Omega i svært stor grad merket «Seamaster» og «Speedmaster». Disse to timepiece-familiene dominerer mesteparten av bildet vi tenker på når noen nevner Billigste omega til salgs. La oss tenke på noen av de mer bemerkelsesverdige tingene Omega er kjent for. Vel, det er månens landingsur for en – det var en Speedmaster. Det er de moderne James Bond-klokka, de er alle Seamasters – som jeg har tenkt på akkurat nå da jeg bare så Skyfall for noen dager siden. Omega er et sportsklokkemerke til amerikanere, og det er slik vi liker det.

Internasjonalt er Kjøpe OMEGA DE VILLE KLOKKER mer enn det. La oss glemme Constellation og De Ville se på familier. Disse to armene av Omega er tiår gamle og representerer en annen, mer formell side av merkevaren. Selv om de ikke representerer det du leter etter i en Omega, er de verdt å være kjent med. I USA har de ikke så mye trekkraft som «mestere», men de er fortsatt gode klokker. La oss ta en titt på en av de nyere De Ville-modellene – den nyoppussede Co-Axial Chronograph.


Dette kan være en av de første gangene jeg har diskutert en De Ville-modell på aBlogtoWatch. For det meste fordi noen av de eldre modellene ikke er til min smak. Som er ironisk fordi den første perfekt Omega jeg eide var en vintagehåndssår De Ville fra 1970-tallet. Da jeg så de nye Co-Axial Chronograph-modellene på Baselworld 2012, visste jeg at Omega hadde en relativ hit. Mitt problem med de Ville-modellens eldre ikke-tre-hånds menn var at de syntes å mangle en sammenhengende design, og ble mislykket asymmetriske i deres utseende.
For noen år siden utviklet Omega de Ville Hour Vision, som er hva alle moderne De Ville-modeller er basert på. sveitsisk Omega gikk tilbake til røttene av hva De Ville-samlingen skulle være og komme ut med et visuelt interessant dressy herreklokke med et snev av klassisk design, samt en subtil Art Deco-estetisk. Timevisningen inneholdt også den nye (om tiden) Omega kaliber 8500 automatisk bevegelse – som var en intern Omega-kaliber som selvfølgelig inneholdt en koaksial avgang.


Omega-kaliber 8500-bevegelsen endte med å være basen på de trehånds Seamaster Planet Ocean-modellene, da Omega fortsatte å presse fremover med flere og flere klokker med interne bevegelser. Etter det kom Omega kaliber 9300 automatisk kronografbevegelse ut for Omegas sportskronografmodeller. Du kan søke på enBlogtoWatch for mer informasjon om kaliber 9300 – som vi diskuterte i detalj når det først kom ut.
Nå, snarere enn rabatt omega-sportsklokker låner fra Billigste omega til salgs kjole klokker, er motsatt sant da den interne Omega caliber 9300 kronografen gjør veien inn i denne reviderte samlingen De Ville Co-Axial Chronograph. Stål De Ville vil ha kaliber 9300, mens solide gullmodeller vil ha kaliber 9301 (forskjellen er at 9301 har en gullrotor og bro over escapement). 9300 har en toregistrert kronograf, men en av dem har to hender og kan måle hele 12 timer. Hvis du er rask, kan du også bruke kronografen som en annen tidssone ved å starte kronografen ved middagstid (eller midnatt) i referansetiden, og deretter angi hovedtiden til lokal tid.


Bevegelsen har også en silikonbalansfjær og et strømreserv på 60 timer. Ikke glem at det også er COSC Chronometer-sertifisert, og det er herlig å se på gjennom safirglaset caseback-vinduet på klokken. I utgangspunktet har de som ønsker en mer formell klokke med Omega beste kronograf nå et alternativ til Seamaster Planet Ocean Chronograph eller Speedmaster Co-Axial Chronograph. 9300’s bi-kompakse to registerdesign er veldig symmetrisk og dermed visuelt flatterende til et urskive. Dette gjelder spesielt når du åpner datovinduet klokka 6. Denne fantastiske nye utformingen for den moderne De Ville-modellen er det som gjør Co-Axial Chronograph-modellen til en vinner. Valgene er relativt rikelige som De Ville-klokkerne kommer med sølvkledde, svarte eller dype blå ringer som er matchet med et stål eller 18 k rødgull 42 mm bredt veske. Vær oppmerksom på at de buede avrundede hjørnene i saken gjør det litt mindre enn du kanskje tror. Mens dette er en formell stilklokke, er den ganske høy av håndleddet og er ikke designet for å glide pent under skjortemanchetter.
Mens jeg finner kronen og skyver litt ren, er den nyere De Ville-saken ganske attraktiv med høy kvalitet og fin kontrastpolering. Jeg er glad for å se at det også er minst 100 meter vannmotstand. Det tilgjengelige armbåndet har imidlertid vist seg å være en polariserende design. Jeg ville med vilje gjennomgå det for å se hvordan det ser ut på håndleddet etter å ha på seg det en stund. Fra et kvalitetsperspektiv er armbåndet godt laget og komfortabelt – med andre ord, hva du har kommet til å forvente fra moderne sveitsisk Omega metall armbånd.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*