2015 har trukket seg til et nært, noe som betyr at vi kan slå øynene mot klokka som blir utgitt i 2016. I det nye året utvider IWC sin Aquatimer-serie som hadde en stor ettersyn i 2014 (praktisk med de her). Selvfølgelig inkluderer disse ikke noen større eller radikale designendringer, men IWC skjønte noen friske nye utseende var verdt det. Mens nye klokker ofte vil inspirere fra (eller hilse på) steder, folk eller tidligere modeller, klarer de nye IWC Aquatimer-modellene å dekke alle tre basene.
Den første av disse modellene er 44mm kjøpe IWC Aquatimer KLOKKER Chronograph Edition «La Cumbre Volcano» (Ref. IW379505). Selv om jeg ikke anser meg selv å være en «chronograph guy», fikk denne øye på grunn av A-Team fargevalg som ble brukt på den. Ja, som en dykker, er denne modellen kanskje ikke den mest lesbare under vann, men den er ganske imponerende, med den skarpe, svarte ringen som er aksentert av røde på den indre firkanten og håndsettet. Den går sammen med de stadig mer travle replika IWC klokker spesielle utgavene som hyller Galapagos, Charles Darwin og Cousteau (praktisk her)

Denne spesielle kjøpe IWC AQUATIMER KLOKKER drar sitt navn fra La Cumbra vulkanen på Fernadina-øya i Galapagos. Hvorfor Galapagos? IWC har jobbet med Charles Darwin Foundation for å bevare miljøet der. Akkurat som ressursene i disse øyene er litt begrensede, er denne spesielle IWC Aquatimer også av begrenset natur, med bare 500 deler av det gummibelagte klokken som produseres. En del av inntektene vil gå til Darwin Foundation for å hjelpe til i deres innsats.
På den annen side, hvis du vil gjøre noe veldig dypt dykking (300m vannmotstand på billig IWC Aquatimer Chronograph Edition «La Cumbre Volcano» virker litt dårlig, gjør det ikke?), Så den nye 46mm rabatt IWC Aquatimer Automatic 2000 (Ref . IW358001) i svart og gult er det du vil ha. Ja, det er riktig – denne dårlige gutten bærer en 2000m WR-vurdering, og selv om det ikke er et nytt klokke (praktisk på standardversjonen her), gjør den dristige gule virkelig denne en skiller seg ut og har en nesten «radioaktiv» fargepalett .


Denne spesielle beste IWC Aquatimer husker klokka som ble designet i 1982 av Ferdinand A. Porsche for mineklarere. Jeg fortalte deg at denne klokken var farlig! Denne har også en intern / ekstern tidsramme på titanium saken. Det er en heftig sak (over 20mm tykk også), så det er nyttig at det ikke er stål.
Til slutt blir vi tatt med til kopi IWC Aquatimer Automatic Edition «Expedition Jacques-Yves Cousteau» (Ref. IW329005), som knytter seg til den tidligere nevnte eksisterende IWC Aquatimer-kronografen i tributing Cousteau. Dette er mye mer kompakt enn IWC Aquatimer 2000, måler inn på 42mm (i stål) og bare 14mm tykk; Vannmotstanden dråper tilbake til 300m også. Av de tre nye klokker, tror jeg dette er min favoritt, gitt den slående skyggen av blått som benyttes for urskiven. Som med Darwin-stiftelsen er det ikke gitt noe ord om hvilken del av dette vaktets inntekt som går til Cousteau Society – IWC er en aktiv tilhenger av stiftelsen, og hjelper til med å gjenopprette Calypso. Merk at dette ikke er den første IWC Aquatimer-æren Cousteau, da det også finnes en eksisterende Chronograph-versjon.


Som med de andre IWC Aquatimer-modellene, har perfekt IWC Aquatimer automatisk utgave «Expedition Jacques-Yves Cousteau» den samme interne / eksterne timingrammen, og det generelle familiære utseende over hele linjen. Alle tre modellene har også IWC-produserte bevegelser: 89365 chrono, 80110 for IWC Aquatimer 2000, og 30120 for IWC Aquatimer Cousteau-utgaven. Selv om jeg sikkert har skrevet opp disse nye modellene med tungen fast plantet i kinnet mitt, er det ingen tvil om at disse nye perfekt IWC Aquatimer modellene er imponerende maskiner som skal følge deg på et dykk. Og ærligvis, for meg er det bare noe ganske passende om tysk design, og et sportsorientert verktøy se på som disse dykkerne som bare virker fornuftige.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*