replika Rolex Cellini klokker er de mest anerkjente, høyprofilerte klokker tilgjengelig. Når anledningen krever noe kledd opp, se ikke lenger enn produksjonens Cellini-linje med elegante kjole klokker.replika Rolex Cellini klokker lanserte tre nye og karakteristiske Cellini-familier på Baselworld 2014. Her er det du trenger å vite.
Cellini-klokker er kjent for sin raffinerte eleganse og enkelhet, og de nye familiene fortsetter den tradisjonen. Hver familie er oppkalt etter informasjonen den formidler: Time, Date og Dual Time – navnene er så rene som klokkene selv.
Selv om familiene er forskjellige på grunn av grad av mekanisk komplikasjon, deler de flere attributter. Sakerne er tilgjengelig utelukkende i 18 k hvitt eller Everose gull som har blitt kastet av Rolex i sitt eget støperi. På 39 mm er koffertene perfekt tilpasset moderne kjole klokker. Hvert tilfelle er toppet av en to-tier fasade – en glatt og den andre med varemerket Rolex fluting. Lignende fluting gir funksjonell dekorasjon på caseback. Et spesielt verktøy griper flippingen for å få tilgang til den selvviklede, COSC-sertifiserte, Rolex Manufacture mekaniske bevegelser inni.


De flared kronene skrues ned for å opprettholde et uberørt miljø i saken. Casebackene er domed, som de var i tidligere epoker.
Skivene er enten lakkert eller pyntet med et sort eller sølvbelagt klassisk «rayon flammé de la gloire» guilloche-motiv og prydet med gullapplikatimerkere. Hver Cellini er festet til håndleddet med en skinnende svart eller brun alligator lærrem, syet, remborded, og med en 18k gullspenne.
Cellini Time-modellene representerer det perfekte uttrykket for klassisk urmakeri med stiliserte, langstrakte romerske tall og strakte applique-timemarkører delt på et minuttspor som er blitt flyttet mot midten av tallerkenen, nærmere håndspissene.
De fasetterte, sverdformede hendene, teller timene, minuttene og sekundene med presisjonen til den selvviklede kronometerbevegelsen.
Hver versjon er priset til $ 15.200. Finn tilgjengelige versjoner og spesifikasjoner under bildene.
Den lille, gullrevne sub-dialen klokken 6 viser minutter og timer i en fjern del av verden. For å skille dagtid fra nattetid, gjennomgår et sol- eller månesymbol blenderåpningen klokka 9 på underhjulet.
For å hjelpe reisende kan timehånden settes uavhengig av suksessive «hopp» for å tilpasse seg en ny lokal tidssone uten å forstyrre funksjonen

Cellini-samlingen er en moderne feiring av classicisme og den evige elegansen til tradisjonelle klokker, som kombinerer det beste av Rolex knowhow og dets høye krav til perfeksjon med en tilnærming som øker watchmaking arv i sin mest tidløse form.

kopiene rolex til salgs  innfører en ny modell i Cellini-samlingen, Cellini Moonfase, med en eksklusiv visning av månens syklus. Den 39 mm Cellini Moonfase tilbys i 18 kt Everose gull. Cellini Moonphase har et hvitt lakkskive med en blå emaljeplate klokka 6, og viser fullmåne og nymåne, den tidligere avbildet av en meteorittapplique og den sistnevnte ved en sølvring. Månefasen leses via indikatoren klokken 12 på underdialogen, som fullmåne og nymåne roterer gjennom månens syklus. Cellini-månenfasen viser også datoen rundt omkretsen på skiven, via en senterhånd med en halvmåne på spissen. Denne nye modellen er drevet av en selvviklende mekanisk bevegelse som er produsert av replica Rolex, som er patentert månefasemodul, er astronomisk nøyaktig i 122 år. Cellini Moonphase er montert på en brun alligator lærrem med en brett Crownclasp i 18 kt Everose gull, en første for en Cellini-modell.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*