kopiene klokker Breitling Bentley Norge linjen forener det beste av de to luksusmerkene. Uavhengig av hverandre har de to selskapene viet seg til effektivitet, dristighet og perfeksjon. Den sveitsiske urprodusenten og den britiske bilprodusenten begynte å jobbe sammen i 2002, og den fortsatte suksessen til samarbeidet har vært uten sammenligning siden.
I 2002 lanserte Bentley Continental GT, da den kraftigste Bentley noensinne ble bygget. kopiene klokker Breitling Norge  lånte den revolusjonerende nye luksusbilen en ekstra personlig berøring ved å delta i utformingen av de tekniske instrumentene og, viktigere, å skape det innebygde klokken. Det var første gang Bentley hadde betrodd denne oppgaven til noen andre enn sine egne håndverkere.

Selv om dette var en første, har kunsten å håndlaget britisk bilfremstilling og tradisjonen med flott sveitsisk urmakeri mye til felles. Faktisk kan det sies at Breitlings timepieces gir samme følelse av skjønnhet i bevegelse som Bentleys biler. Fra Bentley fabrikken i Crewe til Breitling Chronométrie i La Chaux-de-Fonds strekker det en usynlig forbindelse; en felles forståelse av mekanisk perfeksjon.

Breitling tilhører en eksklusiv sirkel av urmakere med egen mekanisk bevegelse, utviklet og produsert utelukkende under eget tak, og er en pioner innen kronografer og tekniske klokker. Breitling ingeniører har skapt flere unike interne mekanismer, inkludert ultra-praktisk andre tidssone og verdens tidssystemer som er helt justerbare via kronen, og en 30-sekunders kronografemekanisme som stammer fra et 1926 Breitling-patent.

Kronometer-sertifisert av COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), alle Breitling for Bentley klokker stammer fra en nøye balansert forening av hånd og maskin, av tradisjon og innovasjon.

Hver kurve, hver rett linje, hver kant og hver overflate – alle er omhyggelig utformet med en bekymring for to gode tradisjoner: håndverk av luksuriøse sveitsiske klokker og håndverk av luksuriøse britiske biler.
kopiene klokker Breitling Norge  har skapt det ultimative objektet om ønske om Bentayga – den fineste timepiece noensinne installert i en Bentley. Kombinere naturlige materialer verdsatt for sin skjønnhet og sjeldenhet, med bare de mest avanserte bilteknologiene, er Mulliner Tourbillon by Breitling utførelsen av luksus, ytelse og nøyaktighet.


Det siste fra Breitling for Bentley tar litt sving fra de typiske modellene som kommer ut av samlingen. Den Breitling Bentley GT «Dark Sapphire» -utgaven utgir på hælene til 2018 Bentley Continental GT, som ble avduket på Frankfurt Motor Show tidligere i år, og kan bidra til å skrape kløen av de som venter på bilen for å slå gatene. Med en 30-sekunders kronograf, en gummistropp og Breitlings proprietære «Breitlight» -sakemateriale, vil Dark Sapphire være bemerkelsesverdig lett, nyttig og mer robust enn tidligere modeller for Bentley – for ikke å nevne en mørkere og mer broderende tilnærming til samling.
Breitlight er en form for karbonpolymer som føles som noe mellom karbonfiber og ultrahård plast – det er utrolig lett og slitesterkt. Breitling hevder også at den er mer motstandsdyktig mot riper, magnetisme, korrosjon og varme. Etuier laget av karbonmaterialer er ikke nødvendigvis nye, da vi har sett en vellykket tilførsel av karbon brukt i luksus sportsklokker, så det var bare naturlig for kopiene klokker Breitling Bentley Norge å vedta sin overføring av denne trenden. Vi så først Breitlight-materialet i 2016s replica Breitling Avenger Hurricane (hands-on her) etterfulgt senere av Colt Skyracer.
For å illustrere hvor lett det er, er det over 3 ganger lettere enn titan. Etter å ha håndtert Avenger Hurricane i fjor, fant jeg materialet til å være veldig pent og nesten for lett. Mens Avenger Hurricane målt i 50mm, ville du aldri gjettet sin størrelse ved å føle vekten, som jeg beskrev på det tidspunktet som å føle like like rart som det gjorde kult. Breitling Bentley-kolleksjonen har sett karbonversjoner av eksisterende modeller, men dette er den første modellen som bruker Breitlight-saksmaterialet, og jeg håper at det føles mer «kult» og mindre «merkelig» på håndleddet i et litt mindre tilfelle.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*