kopiene rolex air-king til salgs, for det meste av sin meget lange historie, var den enkleste, minst kostbare Rolex, men også på noen måter puristens Rolex. Med ingen dato, en 100 m vannbestandig sak, skrue ned krone og kronometer sertifisering, det hadde alle viktige attributter som gjør en Rolex en Rolex, uten forstyrrelser. I 2014 ble den imidlertid avviklet, og statusen som inngangsnivå Rolex samt puristens Rolex ble tatt i 2015 av en ny versjon av Oyster Perpetual. I 2016 kom imidlertid Air King tilbake, og det er ettertrykkelig ikke din fars Air King. Med en 40 mm-sak, ny «Superlative Chronometer» -sertifisering, fullstendig overhaling til skiven, og de samme ordninger for motstand mot magnetisme som Milgauss, kan det være en Air King i navnet, men i hånden og på håndleddet, det er en nesten helt ny klokke.
Faktisk er det et slikt avvik fra det vi alle har blitt vant til å tenke på som en Air King som jeg nesten ønsker replica Rolex hadde kalt det noe annet. Oppbevaring av Air King-navnet betyr at du må slite litt når du først ser bilder av klokken – eller når du begynner å bruke den – for å se det som sin egen ting, i stedet for gjennom sløret av års eksponering for noe annet som hadde samme navn. Det samme er imidlertid – Rolex er ganske bra til ikke å forstyrre forbindelsen til noen av sine klokker til tidligere modeller spesielt, og til de grunnleggende designkodene i selskapet spesielt – er Air King-logoen som om å berolig den skittish som under alt, Air-King er den samme puristens klokke du visste og elsket en gang om gangen.

Til tross for logos symbolske forsøk på å snakke meg av en hylle, må jeg innrømme at denne tok litt vant til. Minutallene på de fem minuttene, de hvite gull 3-6-9 arabiske tallene, den gule kronen og den grønne «Rolex» og grønne sekunderhånden virket i de første timene jeg hadde på klokken, som en haug med dårlig assorterte livbåtpassasjerer som alle, takket være en tilfeldig vridning av skjebnen, måtte lære å komme sammen med hverandre, ellers.
Etter mange års bruk av armbåndsur med henblikk på gjennomgang har jeg vært ganske god til å komme gjennom en uventet steinete fase, men jeg fant meg selv å ta Air King ut og sette den på igjen, med ganske nervøs frekvens, som en jente på prom natt som ikke kan bestemme om hun elsker eller hater hennes corsage. Dette fortsatte i en og en halv time til til slutt begynte luftkongen og jeg å bli litt mer vant til hverandre. Gradvis møtte jeg det halvveis ved å slippe ideen om at den skulle være den gamle Air King, og det møtte meg halvveis – vel, faktisk, det møtte meg ikke halvveis, det ble bare resolut på kurset, som om det ikke ga en toot eller en tinkle hva jeg tenkte på de 3-6-9 markørene. En ting om antropomorphering av klokka dine – du gjør det med en kopiene rolex air-king til salgs, og du ender med å føle deg som sin personlighet, har omtrent samme nivå av selvtillit som en mester F1-driver.
Det er selvsagt lettere å tilpasse seg nyheten om det som er nytt, er også godt gjort, og en ting du får med kopiene rolex air-king til salgs, er alt gjort bra – selv om et bestemt design ikke er din kopp te, i det minste hva som helst du misliker, kommer til å være den mest teknisk feilfri ting-du-ikke-som du noensinne har sett. Som det er vanlig hos Rolex, er utførelsen av oppringingsmøbler og hender eksepsjonell, med nary et grovt sted å bli sett, selv i ekstrem nærbilde. Det er svært få ringer og håndsett fra hvilken som helst merkevare til ethvert prispunkt som jeg kan tenke på som ville tolerere dette nivået av gransking, og denne kvaliteten på utførelse, for meg, var likevel den tynne enden av kilen når det gjelder ikke bare justering til Air-King, men faktisk begynner å varme opp til darned ting.

Oyster-armbåndet og foldet Oyster-lås er, da ingen som noen gang har prøvd på en Rolex av den siste produksjonen, vil bli overrasket over å høre, lydløst jevn og pålitelig i drift, og så behagelig som om de hadde blitt laget av silke istedenfor stål . En gang i håndleddet går den jevne fordeling av vekten langt for å sikre at den første følelsen av komfort ikke er en flyktig, og det er til tross for at dette er en ganske heftig klokke: 152 gram på kontorsskala eller 10 gram tyngre enn en Seiko SKX-007, som veid under vår (i) berømte veiing av alle klokker på kontoret sist onsdag. At det føles mye mindre tung enn Seiko går langt i retning av å styrke vår konklusjon fra den historien at massedistribusjon er minst like mye som en faktor i å bære komfort som totalvekt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*