Seamaster Aqua Terra er en fantastisk hyllest til den rike maritime arven til Billigste omega Aqua Terra til salgs. I denne 41 mm modellen er det symmetriske huset laget av rustfritt stål, med bølgepapp på baksiden.
Den blå dialen er solbørstet og preges av et horisontalt «teak» mønster inspirert av tredekkene av luksuriøse seilbåter. Det er også et datovindu klokka 6 og rhodiumbelagte hender og indekser fylt med hvit Super-LumiNova.
Det blå belte er laget av strukturert gummi og har en grå fôr og en ekstra rustfritt stålkobling som integrerer den i posen. Dette sertifiserte kronometeret drives av kopiene klokker Norge Master Chronometer kaliber 8900, sertifisert til den høyeste standarden i bransjen av det sveitsiske føderale institutt for metrologi (METAS).
Selvviklende bevegelse med koaksial rømning. Sertifisert Master Chronometer, godkjent av METAS, motstandsdyktig mot magnetfelt opptil 15.000 Gauss. Fri vårbalanse med silikonbalansfjær, to seriemonterte trommer, automatisk vikling i begge retninger. Tidssonfunksjon. Spesiell luksusfinish med rhodiumbelagt rotor og broer med Genèves bølger i arabesque.
Rent, enkelt og balansert. Oppdag det imponerende redesignet av den nyeste Seamaster Aqua Terra Gents-samlingen. Alle modellene har gjennomgått en stilig makeover og som Master Chronometers er de helt uimotståelige.
Oppdag den nye samlingen som inneholder mange flotte modeller i en rekke farger og materialer. Viktigst av alt, er hver av disse Master Chronometers designet med enkelhet, komfort og dyktighet i tankene.
Du trenger ikke å spille Majors å ha en Master. Billigste omega til salgs nye Aqua Terra «Golf» klokker med NATO-stropper ser ikke bare bra ut, de er Master Chronometers, testet på høyeste nivå.
Oppdag to OMEGA klokker designet for å feire en svært kjent golfbegivenhet
Med sin dristige bruk av Ocean Blue og slående synlig bevegelse, er Seamaster Aqua Terra «GoodPlanet» en fin måte å bidra til å bevare vår verden. Hvorfor ikke dykke litt dypere?
OMEGA bekrefter sin ledende posisjon i urmakeriindustrien med sin Seamaster Aqua Terra> 15.000 Gauss, verdens første virkelige antimagnetiske mekaniske ur. I hjertet er den eksklusive kopiene omega til salgs Co-Axial kaliber 8508.
Oppdag OMEGAs første Worldtimer, en kompleks, men likevel vakker design som representerer et annet eksempel på merkets utsøkte håndverk.
Omega har blitt brukt av den britiske spion James Bond siden 1995-filmen Golden Eye. Med annonseringen av den nye Daniel Craig Bond-filmen, Specter, ventet Omega-fansen å se om samarbeidet skulle fortsette. Og de vil ikke bli skuffet da Bond er utstyrt med denne nye, begrensede utgaven, Omega Seamaster Aqua Terra 150m klokke. Med bare 15 007 timepieces i produksjon, har rustfritt stål ur mange nikker til Bond-arven. Det robuste 41.5mm rustfritt stålhuset har en strukturert dyp blå skive som ekko motivet som finnes på Bond-familiens våpenskjold. Et gult minispor omgir rattet, kompensert med luminescerende stålkoniske batonger, et datingsvindu klokka 3, og sentrale timer og minutter hender, med en gul sekunder hånd utsmykket med Bond crest. Den interne Master Co-Axial automatisk bevegelse, kaliber 8507, er synlig gjennom safirkrystallhuset. En ytterligere nikk til Bond-forbindelsen er pistolens form som er skåret inn i den oscillerende rotoren. Slitt på et integrert rustfritt stål armbånd, er denne klokken vanntett til 150m, og i ekte Bond-stil kan den motstå magnetiske krefter på opptil 15,007 gauss.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

*
*